U nedelju 6,avgusta 2023.god. se održava 53.Plivački maraton Jarak-Šabac.

Zajednički start svih trka je u 11h u Jarku Sva procedura oko prijava se vrše u Jarku.

ČITAVA TRKA SE PRENOSI UŽIVO OD STARTA DO ZAVRŠETKA TAKMIČENJA PREKO You Tube kanala, a na centralnoj bini će prisutni moći da gledaju poreko postavljenog vide bima.Trka se može pratiti i putem mobilnij telefona.U sledećoj vesti ćemo ponovo objaviti taj link za LIVE prenos.

Svi koji dolaze vozilom mogu doći direktno u Jarak pod uslovom da im to vozilo neko može prevesti u Šabac ili ih neko može dovesti tu posle trke po vozilo.

Za one koji dodju sopstvenim vozilom u Šabac na Glavnu plažu obezbedjen je autobus koji će ih prevesti do Jarka i vratiti one koji ne učestvuju u trkama u Šabac.

Da bi smanjili takmičarima ovogodišnje troškove za ove trke se ne naplaćuje startnina, a svako dobija majicu, bon za ručak i vodu kao i medalju.Za takmičare koji plivaju dugačku distancu obezbedjene su u svakom njihovom pratećem čamcu banane,energetsko piće,koka kola, čokoladice i voda a za sve ostale voda po potrebi.

Plivaju se trke na 3.,5.,10.,15. i 19.km.Sve trke se boduju a takmičarima se računaju 3.najbolje isplivane.Obilježeni su ciljevi 1.,2.,3.,4. i Finish.Svima se mere vremena ulazaka u te ciljeve.

Iskoristite jedinstvenu priliku i prijavite se za sve trke koje su u skladu sa vašim mogućnostima i osvojite značajne bodove iz ovih trka.Ako smatrate da možete isplivati 10.km izvršite prijave na 3.,5., i 10.km.U slučaju da niste u mogućnosti da isplivate do kraja računaju vam se one deonice koje ste u potpunosti isplivali.

ROK ZA PRIJAVE JE 3.avgust 2023.godine do 11.00.Posle tog roka neće se moći prijaviti jer će se morati da izvrše sve bezbednosne i administrativne pripreme za taj broj takmičara.

U toku narednih najduže 24h biće i objavljen zvaničan protokol sa svim bezbednosnim aspektima detaljno razradjen.

Svi takmičari koji plivaju 19.km trba da imenuju svog pratioca kako bi uradili spisak i podelili taj broj čamaca.Svi ostali takodje treba da imenuju svoje pratioceTu jedan pratioc može pratiti 3-4 učesnika jer se u početku pliva u grupi.Ukoliko neko nema pratioca biće mu odredjena osoba koja će ga nadzirati.     

Prijave po protokolu su u Jarku od 8-10h
Proglašenje pobednika u 15.h
Linkovi za prijave
3.000.m
5.000.m
10.000.m
15.000.m
19.000.m

Klubovi

 

   

 

 

 

 

 

   

 

 

 

   

 

  

 

 

 

     

 

 

 

    

   

   

 

 

SAVEZ ZA PLIVANJE NA OTVORENIM VODAMA SRBIJE

 Izrada - održavanje sajtova i Internet marketing

2023-09-27 04:35:48