Vesti 2013

U Sremskoj Mitrovici 25.08.2013.godine održan XX Plivački maraton.Ovo je 12.takmičenje u okviru SRB-OPEN KUPA 2013.koje je i predposlednje u seriji takmičenja.Pobednici su bili Nikola Ratkov i Jelena Ječanski iz Swim stara Bečej.Slike i i video zapis smo već objavili.

slike

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8YpLmgpmJYA

Posle dva i po meseca i 13.kola sa ukupno 16.takmičenja,u vrlo uzbudljivoj završnici priveli smo kraju ovogodišnji SRB-OPEN KUP.Nepodeljeno je mišljenje da je ovogodišnja serija takmičenja u okviru SRB-OPEN KUPA bila ,najmasovnija , najorganizovanija i najinteresantnija.Ovim su se zalaganje i trud iz proteklih godina isplatili.Sve više mladih i starijih su zainteresovani za ovaj sport i ovaj vid takmičenja.Imamo sve veći broj takmičara iz inostranstva pogotovo iz susedne Madjarske.Ovo nam daje za pravo da za iduću godinu postavimo za cilj još veće zadatke, a otom potom.
Posle takmičenja u Bezdanu izvršeno je i proglašenje ovogodišnjih pobednika u apsolutnom poretku , starosnim kategorijama kao i poretku klubova.
Apsolutni pobednici SRB-OPEN KUPA 2013. su:
Race Božidar iz PK Partizan Beograd i
Jelena Ječanski PK Swim star Bečej
Klupski pobednik je PK Kanjiža Kanjiža.

U prilogu su postavljeni trenutni rezultati apsolutni, i po kategorijama prva tri plasirana takmičara u M/Ž konkurenciji.Osenčeni takmičari crvenim, da bi ušli u plasman su u obavezi da isplivaju taj zadnji maraton da bi ispunili uslov minimalnog učešća na tri takmičenja.Na telefonskoj sednici UO SDMMPS doneta je odluka da se muška 7.kategorija zbog velikog broja takmičara u njoj podeli na 7.a i 7.b kategoriju i to 1964-1968.god i 1969-1973.god odnosno na 5.godina.U prilogu je i klupski poredak koji se neće moći promeniti ,što se bar tiče prva tri plasirana kluba.
Prva tri kluba po broju bodova dobijajau pehare.
Apsolutna M/Ž tri plasirana dobijaju pehare.

 

Pobednici u kategorijama dobijaju pehare i medalje a 2. i 3.medalje.

U Bezdanu 31.08.2013. je održan II Bezdanski plivački maraton kao 13. i finalno takmičenje u okviru SRB-OPEN KUPA 2013.Pobednici su bili Bence Balzam i Jelena Ječanski iz PK Swim star Bečej.

slike


Dana 24.08.2013.godine održan 3.Gospojinski plivački maraton Bečej-Novi Bečej.U okviru ovog takmičenja koje je 11.po redu koje se boduje za SRB-OPEN KUP 2013.bile su dve trke i to na 2.5.km i 8.km.Pobednici trke na 2.5.km su David Berta PK Bečej Bečej i Renata Gerstmajer, a pobednici trke na 8.km su Nikola Ratkov i Jelena Ječanski iz PK Swim star Bečej.I na ovom takmičenju smo imali proslavu rodjendana.Ana Pavlov i Ivan Pavlov iz PK Kanjiža Kanjiža su napunili punoletstvo odnosno 18.godina.Sretno im bilo.

slikeKlubovi

 

   

 

 

 

 

 

   

 

 

 

   

 

  

 

 

 

     

 

 

 

    

   

   

 

 

SAVEZ ZA PLIVANJE NA OTVORENIM VODAMA SRBIJE

 Izrada - održavanje sajtova i Internet marketing

2022-06-27 18:46:59