Vesti 2009

22.10.2009.ZAJEDNIČKA SLIKA SA PROGLAŠENJA POBEDNIKA U VOJVODJANSKOM KUPU 2009.DALJINSKOG I MARATONSKOG PLIVANJA HOTEL KAŠTEL PANONIJA.

16.09.2009.Sumirani su rezultati Vojvodjanskog kupa 2009.Ukupno je održano devet takmičenja koja su se bodovala.Apsolutni pobednici kupa su Farkaš Tamaš iz PK Bečej Bečej u muškoj i Dedić Bojana iz PVK Polet Sombor u ženskoj konkurenciji.Inače je bilo dvanaest trka.Najviše pobeda imao je Farkaš Tamaš sedam , iza njega je Sabo Sebastian sa četiri pobede, a od devojaka Tamara Der i Bojana Dedić imaju po tri pobede.Jedina takmičarka u ženskoj konkurenciji koja je isplivala sve maratone je Bojana Dedić PVK Polet Sombor, a muškoj konkurenciji sve maratone je isplivao Gaši Haziz PK Marathon Bačka Topola.Molimo sve koji su se plasirali medju pobednike grupa(osenčeni žutom bojom) da pošalju svoje adrese na
e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. da bi im se mogli uputiti pozivi radi proglašenja pobednika na završnu svečanost.Svečanost će se održati za 10-15.dana.

27.08.2009.Evo propozicije za maraton na Krivaji.Kotizacije NEMA , nagrade su medalje , a za apsolutne pobednike pehari.Za sve učesnike,trenere i roditelje je obezbedjen besplatan ručak u Hotelu Krivaja.


30.08.2009.Juče je završeno zadnje takmičenje u daljinskom-maratonskom plivanju u Srbiji u Krivaji kod Bačke Topole.U lepom ambijentu , po dobrom vremenu(malo pretoplo) , takmičari su plivali oko 3.km.Pobedili su u apsolutnoj kategoriji Tamaš Farkaš u muškoj i Tamara Der u ženskoj konkurenciji.Po završetku takmičenja svim prisutnim je obezbedjen odličan paprikaš od strane Hotel KRIVAJE, koji je poslužen u njihovom restoranu.Oni koji nisu bili , imaju sigurno velikog razloga za žaljenje, jer atmosfera i sve ostalo proteklo je u najboljem redu , kako reče većina prisutnih ! Ali bože zdravlja , biće prilike i sledeće godine!!!

25.08.2009.Na Krivaji kod Bačke Topole će se 29.08.2009.godine održati plivački maraton , poslednji koji se boduje za Vojvodjanski kup 2009.Evo pogledajte prezentaciju Hotel Krivaje gde je prikazano i jezero

link

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fshJvpcZSwM

 

Klubovi

 

   

 

 

 

 

 

   

 

 

 

   

 

  

 

 

 

     

 

 

 

    

   

   

 

 

SAVEZ ZA PLIVANJE NA OTVORENIM VODAMA SRBIJE

 Izrada - održavanje sajtova i Internet marketing

2022-06-27 16:53:20